Over Ons

"Life begins outside your comfort zone."

Omdat veel mensen tegenwoordig steeds minder buiten komen en vaak een ongezonde levensstijl hebben, pleit BeachBodies voor het ondersteunen van een levensstijl waarbij je jezelf goed voelt in je eigen lichaam. (Ook op het strand in bikini of zwembroek!)

Dit doen wij door doelgerichte en effectieve Bootcamps en Personal Trainingen aan te bieden, waarbij we samen genieten van de prachtige natuur in de duinen van Castricum. Naast het feit dat training je gezondheid en fitheid verbeteren, dragen trainingen in de buitenlucht bij aan het verbeteren van je weerstand.

Bootcamp Castricum

Even voorstellen..

Mijn naam is Max Drenth. Ik ben afgestudeerd Fitness, Health en Performance Coach van het CIOS in Haarlem.

Inmiddels heb ik meer dan 8 jaar ervaring in het geven van fitness trainingen en lifestyle advies. Voorheen was ik werkzaam in een sportschool maar uiteindelijk ben ik mijn droom achterna gegaan en voor mezelf begonnen.

Ik heb een grote passie voor fitness en gezondheid en vol enthousiasme deel ik mijn passie met mijn klanten!

Het mooiste van mijn werk vind ik het contact met de klanten en een omgeving creëren waarin de klant zich comfortabel voelt en er met plezier gesport wordt om zo uiteindelijk de doelstellingen te behalen.

Powerwalk Castricum

Even voorstellen..

Mijn naam is Briska en ik verzorg de Powerwalk lessen voor Beachbodies!
Ik heb passie voor sport, gezondheid en lekker eten. Ik help mensen graag tot een gezonde leefstijl door o.a. de powerwalk lessen te verzorgen en ook in de toekomst mijn eigen praktijk tot gewichtconsulente op te richten.

Wat doen we met Powerwalk?
Powerwalk is een laagdrempelige wandel training en is toegankelijk voor iedereen (ook ouderen of als je last hebt van blessures). Bij de Powerwalk verwerken we kracht en stabiliteit oefeningen in een stevige wandeling langs de mooiste plekjes in het duingebied.

Even voorstellen..

Mijn naam is Mika en ik ben zeer blij om te vermelden dat ik sinds kort deel uitmaak van het team van BeachBodies als hardlooptrainer.

Ik heb een onwijze passie voor sport. Het liefst sport ik elke dag. De sport die ik het meest beoefen is hardlopen. Ruim 8 jaar geleden ben ik begonnen met hardlopen en sindsdien ben ik er niet meer mee gestopt. Een soort van liefde op het eerste gezicht. Mijn absolute hoogtepunt was het volbrengen van de Rotterdam Marathon in april 2023. Naast het zoveel mogelijk zelf hardlopen en sporten heb ik het genoegen om mijn passie voor sport te kunnen toepassen in mijn dagelijkse werkleven. Zo werk ik op dit moment als Accountmanager bij Le Champion, wij organiseren onder de Halve Marathon van Egmond en de Amsterdam Marathon. Ik vind het onwijs vet dat ik bij Le Champion mijn kennis mag inzetten om samen met al mijn collega’s mensen te stimuleren om mee te doen aan één van onze fantastische evenementen. De positieve effecten die ik ondervind van sporten en de positieve energie die ik krijg van sporten wil ik ook graag andere mensen laten ervaren. Dat is ook precies de reden dat ik werkzaam ben bij Le Champion en sinds kort hardlooptrainer ben geworden bij BeachBodies.

Mijn doel als hardlooptrainer is om zoveel mogelijk mensen te faciliteren en inspireren om te gaan hardlopen. Ieder op zijn eigen niveau. Kom je terug van een blessure, heb je heel lang niet hardgelopen of ben je misschien nog een beginnende hardloper? Alles is mogelijk. We gaan in groepen mensen samen hardlopen van hetzelfde niveau en die op ongeveer hetzelfde tempo hardlopen.

Aan alle toekomstige hardlooptalenten die dit lezen: ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten en vele kilometers te maken in de omgeving van het prachtige Noordhollands Duinreservaat.